Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@08:37:25 GMT

افزایش ضریب خوداتکائی چغندرقند، هدف از تولید این محصول است

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۱۵۱۰۱

افزایش ضریب خوداتکائی چغندرقند، هدف از تولید این محصول است

قزوین- مدیر بودجه سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در راستای اهداف و برنامه های اقتصاد مقاومتی ، افزایش ضریب خود اتکایی چغندر قند ، مهمترین هدف تولید این محصول است.

شهروز موذن در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در سال گذشته ۱۶۶ هزار تن عملکرد چغندر قند در واحد سطح در استان بوده که پیش بینی می شود این میزان تولید در سال ۹۹ به ۱۸۴ هزار تن افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته ی وی؛ در سال ۹۵ میزان تولید این محصول در استان؛ ۱۱۴ هزار و ۴۳۸ تن بوده است.

موذن تصریح کرد : با هماهنگی بعمل آمده با بخش خصوصی و کشاورزان درراستای تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی؛ بر ایجاد و توسعه کشت نشایی چغندر قند در اراضی کشاورزی تاکید شده است.

مدیر بودجه سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه توسعه کشت نشایی چغندرقند باعث افزایش عملکرد و عیار و همچنین کاهش مصرف آب می شود گفت : درسال گذشته ۲۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت نشایی چغندر قند رفته که ۱۸ و نیم درصد از سهم کل کشور و رتبه اول کشوری را به خود اختصاص داد.

موذن خاطر نشان کرد : با جایگزینی ارقام پرمحصول، استفاده از سیستمهای نوین آبیاری و تغذیه گیاهی بتوان درسال جاری به عملکرد مناسبی از این محصول اساسی دست یابیم.

وی؛ مدیریت بهبود زراعی، مدیریت بهینه آب و روشهای نوین آبیاری، ساماندهی بذر و فرآوری آن، نوسازی و توسعه مکانیزاسیون، تحقیقات، آموزش و ترویج، برداشت، نگهداری وارتقاء کیفیت تکنولوژیکی محصول، توسعه کشت نشایی و کشاورزی حفاظتی، پشتیبانی و ارائه خدمات فنی - مهندسی را از مهمترین فعالیت های انجام شده برای این محصول ذکر کرد.

موذن همچنین مشکل در خرید و عدم پرداخت بموقع پول کشاورزان، اختلاف درنحوه عیار زنی، سختی شرایط از زمان کاشت تا برداشت، خریدار انحصاری، عدم رغبت کارخانه به خرید چغندرقند و ترجیح به تصفیه شکرخام که باعث کاهش سطح کشت شده را از موانع و مشکلات دانست.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۵۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضاء پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو)، این پروژه با عنوان "کنترل اصالت غذایی و مدیریت زنجیره تامین غذا برای دستیابی موفقیت‌آمیز به اهداف توسعه پایدار" مطابق با چارچوب همکاری توسعه پایدار سازمان ملل متحد، اهداف توسعه پایدار و چارچوب برنامه کشوری فائو است.

این طرح دو ساله بخشی از برنامه همکاری فنی فائو است که در دسامبر ۲۰۲۵ به پایان می‌رسد. این پروژه تحت نظارت معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، تقویت زنجیره تامین شفاف و قابل اعتماد زعفران، تضمین امنیت و ایمنی مواد غذایی و تغذیه برای مصرف‌کنندگان را هدف قرار داده است و به دنبال پاسخگویی به چالش‌های ناشی از جهانی‌شدن عرضه مواد غذایی و پیچیدگی‌های تجارت مدرن، به‌ویژه در صنعت زعفران است. حوزه‌ای که ایران با تولید تقریباً ۹۰ درصد محصول جهانی جایگاه برتری دارد.

بر اساس این گزارش، از تاثیرات این طرح می‌توان به تضمین دسترسی مصرف‌کنندگان به محصولات زعفران ایمن و اصیل از طریق افزایش ظرفیت برای مکانیسم‌های اجرایی موثر برای آزمایش کیفیت مواد غذایی اشاره کرد. این پروژه گامی مهم در جهت افزایش شفافیت و قابلیت ردیابی در صنعت زعفران است که در نهایت به امنیت غذایی و دستیابی به اهداف توسعه پایدار کمک می‌کند.

این پروژه نمونه‌ای از تعهد فائو برای تقویت سیستم‌های کشاورزی و غذایی پایدار است که با دستور کار جهانی برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار همسو می‌شود. فائو با همکاری با همتایان ملی و بهره‌گیری از تخصص، قصد دارد توانمندی کشور‌هایی مانند ایران را در تاب‌آوری و پایداری بخش‌های کشاورزی ارتقا بدهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برداشت ۷کیلوگرم زعفران در هر هکتار از مزارع لرستان
  • عرضه بیش از ۲۴ محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس
  • فائو و ایران پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران امضا کردند
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • امضاء پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • تولیدهندوانه بافلزات سنگین/سلامت محصولات کشاورزی چقدرتضمین می‌شود
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان