Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@07:58:40 GMT

کانون یادگیری کشاورزی در تربت‌حیدریه فعال شد

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۳۸۵۱۸

کانون یادگیری کشاورزی در تربت‌حیدریه فعال شد

مدیر جهاد کشاورزی جلگه رخ روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا در همین خصوص به برنامه‌ریزی برای برپایی پنج کانون یادگیری و ترویجی افتخاری کشاورزی در شهرستان تربت‌حیدریه اشاره و بیان کرد: نخستین مورد از این کانونها با محوریت "مدیریت مزرعه" امروز در مزرعه خزاعی بخش جلگه‌ رخ فعال شد.
مهدی شیبانی افزود: کانونهای یادگیری با هدف انتقال تجربه و دانش به مجموعه مشخصی از واحدهای تولیدی در زمینه‎های مختلف کشاورزی مانند زراعت، باغبانی، دام، طیور، شیلات و آبزیان ایجاد می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آن دسته از تولیدکنندگان نمونه بخش کشاورزی در سطح ملی، استانی یا شهرستانی که توان و تمایل انتقال دانش و تجربه حرفه‎ای خود را به دیگر کشاورزان دارند کار تدریس در دوره‌های آموزشی کانونهای یادگیری و ترویجی افتخاری کشاورزی را بر عهده دارند.

مدیر جهاد کشاورزی جلگه رخ گفت: الگوسازی برای سایر بهره‌برداران، استفاده از توان علمی و تجربی آنان به ‌منظور اشاعه نوآوریهای مفید و نیز اطلاع‌رسانی در برنامه‌های ترویجی از دیگر اهداف تشکیل این کانونها هستند.
بخش رخ به مرکزیت رباط سنگ با افزون بر ۲۶ هزار نفر جمعیت در قالب ۵۳ روستا و ۴۷ پارچه آبادی حدود ۲۰ هزار هکتار زراعت آبی و دیم و ۸۰۰ هکتار باغ دارد. 
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارند. 

تاکنون اقدامات لازم برای ایجاد ۸۰ کانون یادگیری و ترویجی افتخاری کشاورزی در سطح شهرستانهای استان خراسان رضوی صورت گرفته است. 
ایجاد و تثبیت این کانونها یکی از برنامه‌های عمده در چارچوب "طرح نظام نوین ترویج کشاورزی" است که از سوی وزارت جهاد کشاورزی چند سال پیش بطور آزمایشی در چهار استان آذربایجان شرقی، کرمانشاه، اردبیل و گلستان با محوریت "ساماندهی مراکز خدمات ترویج جهاد کشاورزی، عرصه‌های تولید و استقرار شبکه مدیریت دانش" از سال ۱۳۹۳ آغاز شده و به دیگر استانهای کشور تسری یافته است. 
کشاورزان نمونه و نخبه کشوری که شمار آنها در سطح ایران ۵۰ هزار نفر اعلام شده، در چارچوب فعالیت در کانونهای یادگیری و ترویجی افتخاری کشاورزی تجربه‌های موفق خود را به ۱۵ تا ۲۰ کشاورز انتقال می‌دهند تا از این طریق به همه کشاورزان فعال در سطح کشور انتقال یابد. 

منبع تامین معیشت افزون بر نیمی از جمعیت روستایی خراسان رضوی کشاورزی است. ۳۶۳ هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی این استان فعالیت دارند.

حجم تولید سالانه انواع محصولات باغی، زراعی و دامی خراسان رضوی هشت میلیون تن است. سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین در خراسان رضوی زیر کشت ۸۳ نوع محصول می‌رود. ۹۰۰ هزار هکتار از این سطح مربوط به زراعت و ۳۰۰ هزار هکتار آن باغ است.

بخش کشاورزی ۲۸ درصد اشتغال و ۳۰ درصد صادرات غیرنفتی استان خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است. 

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تربت حیدریه سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی آموزش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تربت حیدریه سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی آموزش وزارت جهاد کشاورزی تربت حیدریه سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی آموزش اخبار کنکور جهاد کشاورزی تربت حیدریه خراسان رضوی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۸۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵۰ برنامه دهه کرامت در استان بوشهر اجرا می شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهران خورده بین مقدم چهارشنبه شب در نشست خبری به مناسبت دهه کرامت با اشاره به شعار دهه کرامت با عنوان «با شما سربلندیم و همه خادم الرضائیم» گفت: برنامه‌های مختلفی در دهه کرامت در سراسر استان بوشهر از ۲۱ اردیبهشت همزمان با میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر آغاز و تا میلاد امام رضا علیه‌السلام ۳۱ اردیبهشت برگزارمی شود.

از اجرای ۴۵۰ برنامه در قالب ۴۰ محور در بخش‌های مختلف فرهنگی، هنری، ورزشی، اجتماعی، اعزام کاروان به مشهد مقدس، کاروان سلامت و خدمت با هدف گرامیداشت دهه کرامت در شهرستان‌های ۱۰ گانه این استان از سوی مرکز خادمیاری و کانون خدمت رضوی خبرداد.

وی افزود: اولین برنامه دهه کرامت تحت عنوان میثاق با ولایت با حضور گسترده خادم یاران جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه در مصلاهای نمازجمعه سطح استان و شهرستان‌های تابعه و اهتزار پرچم سبز آقا علی ابن موسی الرضا (ع) با سخنرانی مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان و دبیران کانون‌های خدمت شهرستان‌ها برگزارمی شود.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان بوشهر با بیان اینکه برنامه‌های زیر سایه خورشید با هدف ترویج فرهنگ رضوی و رویکرد مردمی برگزارمی شود، بیان کرد: برنامه‌های با ورود خدام رضوی از بیست و سوم اردیبهشت در قالب برنامه زیر سایه خورشید، با غبارروبی گلزار شهدا در استان بوشهر آغاز می‌شود.

مهران خورده بین مقدم از برنامه شادیانه دختران رضوی در دومین روز خبر داد و افزود: این برنامه در مکان‌های مذهبی و عمومی، مدارس برنامه‌های مختلف جهت دختران بزرگوار برگزارمی شود و باید در این دهه تلاش کنیم سبک زندگی رضوی را برای مردم و اقشار مختلف تببین و تشریح کنیم.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان بوشهر در تشریح برنامه گفت: ۵۰ کرسی‌های تلاوت قرآن کریم، پویش نذر امام، آزادی ۱۹ زندانی با همکاری ستاد دیه، پخت و توزیع ۲۶ هزار دست غذا، نور افشانی و اهتزاز پرچم حرم رضوی همراه با نقاره زنی و صلوات خاصه امام رضا (ع) در شهرها و نقاط مختلف روستایی و سواحل خلیج‌فارس، افتتاح نمایشگاه دستاورد و فعالیت مشاغل خانگی تحت عنوان بازارچه خاتون، دیدار با خانواده شهدای گرانقدر، عیادت جانبازان و ایثارگران، برنامه ابنا الرضا، برپایی جشن برای خانواده شهدا و راه‌اندازی پاتوق کتاب را در دهه کرامت اعلام کرد.

خورده بین مقدم برگزاری شب شعر رضوی، راه‌اندازی میز مشاوره روانشناسی و خدمات حقوقی رضوی، حمایت از ملت فلسطین و مردم غزه اجتماع بزرگ رضوی در نقاط مختلف استان بوشهر ومحکوم نمودن جنایات رژیم صهیونیستی و همایش ضامن آهو، ویژه محیط بانان سازمان محیط زیست و برنامه شکوه مادری را دیگر برنامه‌های این دهه عنوان کرد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان بوشهر با اشاره به پویش یک استکان بهشت گفت: ۸۸۸ چایخانه حضرتی باید در کشور در سطح استان‌ها احداث شود که سهم استان بوشهر ۲۵ چایخانه است که در دهه کرامت ۸ چایخانه دائمی کلنگ زنی می‌شود.

وی با اشاره به اعزام زائر اولی‌ها در ایام مختلف سال گفت: در سال گذشته ۵۴۰ زائر اولی در قالب ۱۲ کاروان به مشهد مقدس اعزام شدند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان بوشهر ضمن تشکر از خادم یاران و یاوران رضوی اضافه نمود: ۲ هزار و ۳۰۰ خا دمیار و یاور رضوی با ۱۹ کانون تخصصی و۵۷ کانون محله‌ای در استان بوشهر فعال هستند بیان کرد: استان بوشهر از ۲۳ اردیبهشت ماه میزبان کاروان زیر سایه خورشید است که در ۲ گروه پنج نفری در شمال و جنوب در نقاط مختلف استان، برنامه‌های متنوعی اجرا و شهرها و روستاهای استان متبرک به پرچم رضوی و ازراه دور دلدادگان زائر امام رضا (ع) می‌شوند.

کد خبر 6100981

دیگر خبرها

  • اجرای طرح جهش تولید در در دیم‌زار‌های مازندران
  • ۴۵۰ برنامه دهه کرامت در استان بوشهر اجرا می شود
  • دستگاه قضایی به فعال شدن ۷۸ بنگاه راکد اقتصادی در کرمان کمک کرد
  • طرح «نذر سلامت» در استان سمنان برگزار می‌شود
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • نشست خبری مدیریت کانون های خدمت رضوی البرز ویژه جشن های دهه کرامت
  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • ۳۰۰ برنامه ویژه دهه کرامت در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین