Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@06:02:13 GMT

سوء‌مدیریت جهاد کشاورزی کمبود مقطعی مرغ را رقم زد

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۱۴۳۲۷

سوء‌مدیریت جهاد کشاورزی کمبود مقطعی مرغ را رقم زد

در شرایطی که طبق روال باید جوجه ریزی مرغداری ها در دیماه انجام می شد متاسفانه عدم حمایت و سوء مدیریت در آن زمان، باعث کمبود مقطعی مرغ در بازار شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ در چند روز گذشته کمبود مرغ در بازار تربت حیدریه باعث نارضایتی و گلایه مندی شهروندان شده، بطوریکه روزانه مردم برای خرید مرغ گرم با مشکل مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از فروشندگان مرغ گرم در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: ازچند روز گذشته مرغ گرم کمتر به بازار می آید و از طرفی برخی مردم هم رعایت نمی کنند و بیشتر از نیاز خود خرید می کنند.

وی بیان می کند: در حال حاضر کشتارگاه نسبت به روزهای گذشته کمتر مرغ کشتار می کند و به همین دلیل مرغ کمتری وارد بارار می شود.

معادله ایی بی جواب؛ کمبود تولید نداریم؛ اما در بازار هم مرغ نداریم!

طی روزهای گذشته و با توجه به مطالبات مردمی مبنی بر کمبود مرغ در سطح بازار تربت حیدریه با بررسی میدانی، این موضوع در سطح بازار مشخص شد؛ اما مسوولان مربوطه از توزیع روزانه بین 10 تا 15 تن مرغ گرم خبر می دهند و تقاضای بیش از حد نیاز را در بازار، دلیلی بر کمبود عنوان می کنند.

محمدرضا یوسفی، معاون برنامه ریزی فرمانداری تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: طبق روال روزانه بین 10 تا 15 تن مرغ در سطح بازار توزیع می شود و سازمان صمت قیمت مرغ زنده را 14 هزار و 400 تومان و قیمت مرغ تحویلی به شهروندان را 20 هزار و 400 تومان اعلام کرده و این قیمت تغییری نخواهد کرد.

وی بیان داشت: مرغداری های سطح شهرستان تربت حیدریه و زاوه را مجاب به رعایت این ابلاغ کردیم اما برخی شهرستانهای دیگر تقاضای قیمت بیشتر را می کنند.

یوسفی گفت: مصرف مرغ شهرستان روزانه 10 تن است و ما حتی برخی روزها تا 15 تن هم توزیع می کنیم اما خرید مازاد بر نیاز این کمبود را رقم می زند.

مردم مرغ مازاد بر نیاز می خرند!

محمد اشرفی، مدیر اداره صمت تربت حیدریه خاطر نشان کرد: روزانه 6 تا 20 تن مرغ گرم در سطح بازار توزیع می شود و درشرایط کشتار بالا در 80 نقطه شهری و در شرایط کشتار کم در 30 نقطه شهری با حضور بازرسان با قیمت 20 هزار و 400 هزار تومان توزیع مرغ انجام می شود.

وی افزود: بعلت خرید بیش از حد نیاز واقعی مردم در این مقطع دچار کمبود شدیم و با توجه به اینکه وظیفه تامین مرغ بعهده جهاد کشاورزی است دست اندرکاران قول دادند در روزهای آتی شاهد تعادل در بازار باشیم.

علی اکبر مقدسی، مسوول کشتار مرغ در تربت حیدریه به خبرنگار ما گفت: شب گذشته کشتار نداشتیم و دو شب قبل هم تنها دو ماشین تقریبا به میزان ۵ تن کشتار و روانه بازار کردیم.

وی تصریح می کند: متاسفانه از مرغدران حمایت نمی شود و با توجه به اینکه هزینه تمام شده مرغ زنده برای مرغدار 16 هزار تومان تمام می شود و بابد به 14 هزار و 400 تومان به قیمت مصوب به فروش برسانند و به همین جهت برای آنها صرفه اقتصادی ندارد اما با همین وجود باز هم به جوجه ریزی اقدام می کنند.

برای شب عید و فروردین سونامی تولید مرغ داریم

محمد افشار مسوول تعاونی کشاورزی مرغداران به خبرنگار ما گفت: تعاونی مرغداران در حوزه جغرافیایی مه ولات قرار گرفته اما مرغ شهرستانهای تربت حیدریه، رشتخوار، خواف و شهرهای اطراف را نیز تامین می کند.

وی افزود: در مقطعی ظاهرا دیماه جوجه ریزی انجام نشده و اکنون در میانه ماه اسفند دچار کمبود شدیم اما فرهنگ استفاده مردم هم بسیار مهم است و نباید وقتی اینگونه با کمبود مقطعی مواجه می شویم مردم مازاد بر نیاز خود خرید کنند.

عدم مدیریت جهاد کشاورزی در جوجه ریزی و حمایت از مرغداران کمبود مقطعی مرغ را رقم زده است

افشار بیان کرد: اگر مسوولان جهاد کشاورزی بتوانند با مشوق های خود از مرغداران حمایت کنند و در بازه های زمانی مختلف جوجه ریزی انجام شود این کمبود های مقطعی را نداریم، بعنوان مثال مرغداران در دیماه جوجه ریزی نداشتند و اکنون دچار کمبود شدیم اما در بهمن و اوایل اسفند جوجه ریزی انجام شده و برای شب عید و فروردین سونامی تولید مرغ خواهیم داشت.

وی خاطر نشان کرد: متاسفانه وقتی مرغ به تولید انبوه می رسد به زیر قیمت مصوب می رسد و اینجا کسی نیست از مرغداران حمایت کند و لذا رغبتی به جوجه ریزی پیدا نمی کنند.

افشار بر فرهنگ درست استفاده کردن مردم نیز تاکید کرد و افزود: مردم هم باید رعایت کنند و وقتی می بینند که در مقطعی دچار کمبود هستیم به اندازه نیاز خود خرید کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی سطح بازار کمبود مقطعی تربت حیدریه دچار کمبود خبرنگار ما جوجه ریزی هزار و 400 مرغ گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۴۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان