Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، غلامحسین ساربان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در چهارمین نشست فعالان حوزه کشاورزی منطقه تربت حیدریه گفت: خراسان رضوی مقام دوم تولید محصولات باغی را در کشور داراست، اما در توسعه گلخانه‌ها متاسفانه رتبه هفتم را داریم.

او افزود: با توجه به جمعیت استان و کمبود‌های منابع آب یکی از راهکار‌های مقابله با خشکسالی و کم آبی احداث گلخانه‌ها می‌باشد، زیرا راندمان آب در گلخانه‌ها ۱۰ برابر افزایش پیدا می‌کند و قیمت محصول تا ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ برابر افزایش پیدا می‌کند و شغل بسیار خوبی ایجاد می‌شود.

معاون جهادکشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی حمایت‌های لازم را از جمله اهداء مجوز؛ تامین منابع مالی، رفع موانع بین متقاضیان و شرکت‌های خدمات دهند، مثل: گاز، برق و سازمان آب انجام خواهد داد و یکی از سیاست‌های اصلی ما در معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خراسان رضوی توسعه گلخانه هاست.

ساربان بیان کرد: در سالی که مجموعه شهرک گلخانه‌ای تاسیس شد؛ هدف استفاده از نیروی فارغ التحصیل بخش کشاورزی بود که تجربه موفقی در کشور نبود به این جهت اینکه کار قرار بود در ۱۰ مجتمع کار شروع شود و ۱۶۹ هکتار قرار ود گلخانه ایجاد شود. اما حالا حدود ۱۴ هکتار ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید

بزرگترین گلخانه توت فرنگی کشور در چناران افتتاح شد


او تصریح کرد: در تربت حیدریه آب توسط دولت خریداری شده است و زمین از منابع ملی گرفته شده است. به جهت تامین از مسیر صعب العبور، هزینه سنگینی را می‌طلبید. در این سال‌ها با توجه به کمبود بودجه گاز مجموعه اجرا نشد، اخیرا به این دلیل که دولت زیرساخت مالی برای تامین گاز را ندارد با عقد تفاهم نامه‌ای این مجموعه به شرکت شهرک‌های کشاورزی برای سرمایه گذاری واگذار شود تا امکانات لازم به مجموعه گلخانه‌ای تربت حیدریه فراهم گردد. اما از طرفی، چون ابتدا قرار بر استفاده از تحصیلکرده‌های بخش کشاورزی بود؛ تعداد زیادی از این عزیزان متاسفانه جذب بدنه دولت شدند و حالا نمی‌توانند واحد گلخانه‌ای در شهرستان تربت حیدریه داشته باشند.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی تأکید کرد: ۱۱ مجتمع گلخانه‌ای با هدف کار برای فارغ التحصیلان کشاورزی در خراسان رضوی تعریف شد که یکی از آن‌ها در تربت حیدریه جانمائی شده است در این شهر حدود ۴۰ هکتار زمین داریم، اما آبی که در اختیار داریم از ظرفیت ۲۰ هکتار می‌شود، استفاده کرد که هنوز البته راه اندازی نشده است و معذوریت عدم راه اندازی آن مربوط بحث گاز و برق است.

انتهای پیام/ا. غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرک گلخانه ای محصولات باغی فارغ التحصیلان کشاورزی کشاورزی خراسان رضوی جهاد کشاورزی تربت حیدریه گلخانه ای گلخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۰۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجید وفایی‌فر، مدیر ایمینو (مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران) در حاشیه نمایشگاه اینوتکس گفت: ایجاد فن‌بازار تخصصی معدن به نمایندگی ایمیدرو و با اجرای ایمینو انجام می‌شود. این تفاهم‌نامه میان مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و محمدرضا موثقی‌نیا، رئیس ایمیدرو به امضا می‌رسد تا به اعتلای صنعت معدن در کشور کمک کند.

وی افزود: این تفاهم‌نامه به نوعی حلقه اتصال میان معدن و زیست‌بوم نوآوری کشور است. آنطور که به‌نظر می‌رسد این تفاهم‌نامه می‌تواند کمک کند تا بخش سنتی کشور در حوزه معدن بتواند با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی ارتباط برقرار کرده و کمک بزرگی برای حل مشکلات صنعت معدن باشد.

وی گفت: صنایع معدنی می‌توانند مشکلات خود را به این شرکت‌ها اعلام کرده و راه‌حل‌های فناورانه به دست بیاورند. 

همچنین محمدصالح خالقی، دبیر شبکه ملی فن‌بازار ایران با اشاره بر هدف این تفاهم‌نامه گفت: با توجه به نیاز‌های فناورانه حوزه معدن و شناسایی ۳۰۰ قلم کالای وارداتی، فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد. بدین صورت ما با رصد کل کشور و بررسی ظرفیت‌های موجود به رفع نیاز‌های این حوزه می‌پردازیم و به نوعی به سرمایه‌گذاری حوزه معدن کمک می‌کنیم.

مجتبی جباری‌پور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس در ادامه اظهار کرد: «ما با مشارکت ذینفعان حوزه صنعتی معدن توانستیم با اعطای نمایندگی فن‌بازار تخصصی معدن به ایمیدرو نیاز‌های این حوزه را رفع کنیم. فن‌بازار یک زیر ساخت برای تبادل نوآوری فراهم می‌کند و راهبری تخصصی آن را ایمیدرو برعهده خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۷ میلیون شاخه‌ گل نرگس از لرستان
  • توافق‌نامه همکاری سازمان‌های بسیج اقشار و سازمان بسیج رسانه با بسیج سازندگی امضاء شد
  • راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • مشهد قطب آجیل ایران می‌شود
  • فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت
  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد
  • امضاء پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران
  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی