Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر علیزاده رئیس اداره تولیدات گیاهی جهادکشاورزی مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: امسال سطح زیر کشت چغندرقند در شهرستان مهاباد هزار و ۸۰۰ هکتار است که طبق سهیمه ابلاغی ۱۷ هکتار به روش نشایی کشت می‌شود.

علیزاده با بیان اینکه تاکنون ۱۲ هکتار از مزارع شهرستان به روش نشایی زیر کشت چغندر قند رفته، افزود: کشت چغندرقند به صورت نشایی برای سومین سال پیاپی توسط کشاورزان در روستا‌های بخش مرکزی این شهرستان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول اذعان کرد: در این طرح، ریشه‌های چغندرقند که به صورت گلدانی است با استفاده از یک دستگاه مخصوص در اراضی زراعی کشت شد.

او در خصوص مزایای کشت نشایی چغندر خاطر نشان کرد: در این شیوه کشت، تعداد دفعات آبیاری به پنج تا ۶ نوبت در زراعت چغندر قند کاهش یافته است که به صرفه‌جویی ۵۰ درصدی در مصرف آب منجر می‌شود.

انتهای پیام / س خ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی چغندر قند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۲۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای کشاورزی حفاظتی در بیش از ۷ هزار هکتار از اراضی زراعی ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،پرویز امجدی مدیر کشاورزی شهرستان ارومیه ضمن اعلام اجرای کشاورزی حفاظتی در بیش از ۷۰۰۰ هکتار از اراضی زراعی شهرستان اضافه کرد: با توجه به خشکسالی های اخیر و کاهش شدید آب های زیر زمینی، کشاورزی حفاظتی، یک انتخاب هوشمندانه نیست بلکه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی تصریح کرد: کشاورزی حفاظتی نشات گرفته از طبیعت بوده و با انجام برخی اقدامات از جمله کم خاکورزی، حفظ بقایای گیاهی و تناوب کشت سبب بهبود کیفیت خاک می شود. 

مدیر جهاد کشاورزی ارومیه ادامه داد: حفظ ۳۰ درصد بقایای گیاهی، حکم عایق رطوبتی را برای خاک دارد و میزان تبخیر رطوبت خاک را ۲۰ درصد کاهش می دهد. 

امجدی افزود: افزایش سطح اجرای کشاورزی حفاظتی در شهرستان علاوه بر فرهنگ سازی در این بخش مستلزم تهیه تجهیزات و ادوات لازم است.

لازم به توضیح است ارومیه با بیش از ۸۹ هزار هکتار اراضی دیم و آبی زراعی برای حفظ منابع پایه نیازمند اجرای کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • اجرای کشاورزی حفاظتی در بیش از ۷ هزار هکتار از اراضی زراعی ارومیه
  • ۴ سبزی مفید برای سم‌زدایی بدن
  • برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • ۲۰ هزار تن کلزا در دهلران برداشت شد
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • پیش بینی برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین