Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسدالله محسن زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:کشت چغندر قند و ذرت در کشت و صنعت مغان طی سال‌های اخیر افزایش یافته بطوریکه تولید چغندر قند نسبت به سال قبل بیش از ۲.۵ برابر رشد داشته و در شمالغرب کشور هم بزرگترین مزارع کشت ذرت علوفه‌ای و یا سیلویی در ابعادهای ۱۲ هکتاری مربوط به مزارع شرکت کشت و صنعت مغان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: کارخانه قند کشت و صنعت مغان یکی از کارخانه‌های بزرگ قند کشور به شمار می‌رود که با تولید شکر سفید، ملاس و تفاله موجب توسعه کشت چغندر قند در اراضی منطقه و استان‌های همجوار شده است.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ادامه داد: محصولات برداشت شده ذرت هم علاوه بر مصرف روزانه بخش دامپروری شرکت با دستگاه‌های مکانیزه به صورت سیلاژ در اندازه‌های مختلف بسته‌بندی می‌شود.

 وی از انعقاد تفاهمنامه همکاری سه جانبه برای کاشت نشایی محصولات بین معاونت علمی ریاست جمهوری به عنوان کارفرما، شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان به عنوان بهره‌بردار و شرکت فناوران کاشت زاگرس به عنوان مجری اقدام خبر داد و گفت:این بنگاه اقتصادی به لحاظ شاخص تولید، جایگاه بسیار خوبی در کشور دارد و ظرفیت این مجموعه در زراعت و باغ بسیار بالا است.

محسن زاده  افزود: کشت و صنعت مغان با درک اهمیت مدیریت بهینه آب و رعایت اصول نگهداری خاک و با توجه به تغییرات اقلیمی برای برون رفت از معضلات خشکسالی در پی راهکارهای نوین علمی است که یکی از این روش‌ها کشت نشایی است و از اینکه بزرگترین بنگاه اقتصادی استان اردبیل به عنوان پایلوت برای کشت نشایی چغندر و ذرت کشور انتخاب شده است، بسیار خرسندیم.

وی  اجرای طرح های آبیاری تحت فشار را یادآور شد و گفت:از سال‌های آینده با استفاده از این روش آبیاری شاهد افزایش راندمان تولید در بخش زراعت و باغات شرکت خواهیم بود و در حال حاضر هم افزایش راندمان ۳۱ درصدی گندم، ۲۱ درصدی کلزا و ۴۱ درصدی چغندر قند و افزایش تولید شیر و شکر شرکت محقق شده است.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ادامه داد:به رغم کاهش سه هزار هکتار از اراضی شرکت ناشی از واگذاری آن به عشایر میزان تولیدات شرکت افزایش یافته هرچند نارسایی‌هایی هم در بخش‌های مختلف وجود دارد ولی باید اعتراف کرد که شرکت در وضعیت بهتری قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه میزان تولید محصولات باغی این شرکت ۲۵ درصد افزایش یافته است افزود: تلاش بر این است روند صعودی در سال‌های آینده هم تداوم داشته باشد.

شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با داشتن اراضی وسیع زراعی، ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار باغات میوه، مجتمع بزرگ دامپروری، کارخانه‌های قند، لبنیات، فرآوری میوه و چند واحد تولیدی دیگر از شرکت‌های منحصر بفرد کشور محسوب می‌شود.

این شرکت در اجرای قانون خصوصی‌سازی در سال ۱۳۸۸ در لیست واگذاری‌ها قرار گرفت و بعد از چهار فقره آگهی درسال ۱۳۹۷ به بخش خصوصی واگذار شد.

این واگذاری با توجه به اعتراض‌هایی که بدنبال داشت در شانزدهم مهرماه سال ۱۳۹۹ با پنج رای موافق و یک رای مخالف هیات داوری ابطال شد.

برچسب‌ها جهش تولید اراضی کشاورزی اشتغال پایدار اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید اراضی کشاورزی اشتغال پایدار جهش تولید اراضی کشاورزی اشتغال پایدار اردبیل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان کشت و صنعت مغان چغندر قند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۶۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی نیروگاه پنج مگاواتی شرکت ایدم تبریز که قادر است برق مصرفی شرکت ایدم و طرح‌های توسعه آن را تامین کند با سرمایه گذاری حدود ۳۰۰ میلیارد ریال ساخته شده است.

 استاندار آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح این نیروگاه با اشاره به ناترازی انرژی در صنعت استان ساخت نیروگاه به دست متخصصان داخلی در شرکت ایدم را یک کار ابتکاری و گره‌گشا خواند که می‌تواند الگویی برای صنایع دیگر استان باشد.

رحمتی ایدم را یکی از مجموعه‌های بزرگ، اثرگذار و منحصربه‌فرد در صنعت حمل و نقل کشور دانست و افزود: با توجه به اوضاع نامناسب ناوگان حمل‌ونقل عمومی و نیاز مبرم کشور به نوسازی این ناوگان افزایش تولید این شرکت در سال جهش تولید موجب امیدآفرینی و افزایش رضایتمندی مردم خواهد شد.
 وی همچنین بر ارتقای توان موتور‌های تولیدی و کاهش مصرف سوخت در تولیدات شرکت ایدم تاکید کرد و گفت: برای توسعه بازار‌های صادراتی که نسخه نجات این شرکت است باید کیفیت تولیدات را ارتقا دهیم.

مدیرعامل شرکت ایدم تبریز  گفت: هدف‌گذاری این شرکت برای سال ۱۴۰۳ تولید ۱۴ هزار دستگاه انواع موتور و ۶ هزار دستگاه کاتالیست در مجموع به ارزش ۹۶ میلیون یورو است.
 زینالی افزود: با راه‌اندازی تنها مرکز آزمون آلایندگی موتور‌های دیزلی کشور در ایدم از خروج سالانه حداقل ۵ میلیون یورو از کشور جلوگیری می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • دسته گل جدید شهرداری تهران؛ دفاع از اتوبوس دست دوم چینی و تخریب تولیدات داخلی در سال «جهش تولید»
  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور