Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-09@05:41:07 GMT

پیاز اقلید روانه بازار شد

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۴۷۶۸

پیاز اقلید روانه بازار شد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی اقلید با بیان این که این شهرستان یکی از قطب‌های تولید پیاز در استان فارس است، افزود: پیش بینی می‌شود بیش از ۱۰۰ هزار تن پیاز تولید و روانه بازار‌های مصرف شود.

او با اشاره به نظارت مستمر کارشناسان مراکز و کلینیک‌های موجود در شهرستان از مزارع، بخشی از پیاز تولیدی، پروانه محصول گواهی شده را دریافت کرده و با مصرف بهینه سم و کود ، محصولی با کیفیت به بازار عرضه می‌ شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول گفت: استفاده از کشت نشایی و آبیاری تحت فشار در مزارع، کمک بزرگی در مدیریت بهینه مصرف آب در این محصول دارد.

طرفدار بر نقش محصولات صیفی از جمله پیاز در ایجاد اشتغال فصلی تاکید کرد و گفت: با توجه به کشت نشایی این محصول در شهرستان، در زمان کاشت و برداشت حدود یکصد هزار کارگر مشغول به کار می‌شوند.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی اقلید گفت: پیاز تولیدی شامل ارقام سفید، زرد و قرمز بوده که با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان و نزدیکی به استان‌های اصفهان، یزد و کهگیلویه و بویراحمد، بخش بالایی از نیاز استان فارس و استان‌های همجوار را تامین می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی اقلید برداشت پیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۴۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌های تامین آب مشهد وارد مدار می‌شوند

به گزارش قدس خراسان، عیسی کلانتری در نشست خود با مدیران و اساتید دانشگاه در حوزه آب استان که ظهر امروز در محل آب منطقه ای خراسان رضوی برگزار شد عنوان کرد: بین ساخت وساز و توسعه تفاوت وجود دارد و باید به وجود تفاوت بین مفاهیم رشد و توسعه هم پرداخت و اگر به ساخت و سازها مطالب غیر سازه ای اضافه کنیم توسعه رخ می دهد و برای توسعه در بخش آب باید پروژه های غیرسازه ای هم فعال شوند.

وی افزود: اصلی ترین موضوعی که در سازگاری با کم آبی می تواند به ما کمک کند مدیریت تقاضا است،نقشه راه به دنبال مدیریت تقاضا است تا در اقلیمی مانند خراسان رضوی فرزندان آن به جای رفتن به سمت شغلی هایی مانند کشاورزی که آب فراوان مصرف می کند به سمت شغلی بروند که مصرف آب در آن جزو اولویت ها باشد.

کلانتری ضمن تاکید بر کاهش مصرف آب در بخش های مختلف تشریح کرد: در نقشه راه برای شهری مانند مشهد که زائر، مجاور و مهاجر دارد نیازها دیده شده و آن چیزی که می توان کمک کننده باشد و در نقشه راه اضافه شده مدیریت تقاضا و جهت دهی به توسعه است و توسعه باید به سمت خدمات و صنعت حرکت کند و این به معنای معیشت جایگزین است.

سخنگوی صنعت آب کشور تامین شغل برای جمعیت مشهد را ضروری دانست و گفت:آب برنامه ریزی شده را به شدت قبول داریم اما کفایت نمی کند و نیاز به باز تخصیص آب وجود دارد و مردم هر شهر نسبت به شهری که در ان زندگی می کنند باید به سراغ شغلی بروند که کمترین نیاز آبی را داشته باشد.

وی ادامه داد: تمام مسئولان وزارت نیرو به صورت دقیق در جریان موضوعات مربوط به تامین آب مشهد و استان هستند و مسائل آن را طی سفرهای متوالی که به شهر مشهد داشته اند رصد می کنند و براساس برنامه ریزی های انجام شده در حضور وزیر نیرو قبل از فصل گرما به میزانی که پاسخگوی تنش آبی باشیم پروژه های تامین آب مشهد وارد مدار خواهند شد و یکی از پروژه های مد نظر ما مدیریت مصرف است و به هیچ عنوان جیره بندی آب مشهد در دستور کار نیست.

کلانتری ضمن تاکید بر مدیریت مصرف آب عنوان کرد: بین مدیریت مصرف و جیره بندی تفاوت فراوان وجود دارد و یکی از مسائلی که باید توسط مردم مشهد رعایت شود کاهش ۱۰تا ۱۵ درصدی مصرف آب است و پیشرفت پروژه انتقال آب از دریای عمان به مشهد در حدود ۱۵ درصد است که به خوبی در حال پیش روی است.

وی به اهمیت نقش تشکل ها در مدیریت منابع آبی در بخش کشاورزی اشاره کردو گفت: در برنامه هفتم توسعه و نقشه راه این مبحث آمده که تصدی گری ها در بخش آب زیرزمینی از دولت به تشکل ها سپرده شود تا به جای اینکه دولت با یک میلیون چاه را مدیریت کند، حفظ ۶۰۰ تا ۷۰۰آبخوان را به تشکل ها بسپارد.

طاهره فجرداودلی

دیگر خبرها

  • پروژه‌های تامین آب مشهد وارد مدار می‌شوند
  • مشاهده یک خرس قهوه‌ای و ۲ توله‌اش در اقلید +فیلم
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • وزارت کشور دور اول انتخابات مجلس تیمی را روانه مشهد کرد
  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد